Bosch service logo

Randersvej 20 - 8870 Langå

For everything your car needs.

Airconservice


Det er de færreste bilister der ved at køretøjets klimaanlæg også skal vedligeholdes regelmæssigt. Et af specialerne hos Kalstrup Auto er service og reparation af klimaanlæg.

Hvert klimaanlæg taber ubemærket kølemiddel – ca. 8% årligt. Følge af dette kan være begrænset eller upræcis kølekapacitet. Og med tiden kan der være til fare for skader på kompressoren, ’hjertet i klimaanlægget’, som ikke bliver smurt længere. Dette kan medføre at kompressoren svigter – og det kan blive dyrt! Derfor anbefaler vi at du regelmæssigt får foretaget et klimatjek, på den måde sparer du store ekstraudgifter og kan altid nyde optimalt klima i bilen.

Derfor anbefaler vi at du regelmæssigt får foretaget et klimatjek, på den måde sparer du store ekstraudgifter og kan altid nyde optimalt klima i bilen.

Rengøring af klimaanlæg og kabine

Ubehagelig lugt i bilen forårsages tit af bakterier og svampe, som bliver siddende i klimaanlæg eller i betrækkene. Hos Kalstrup Auto sørger vi for en grundig rengøring i klimaanlægget, så du igen får hygiejnisk og frisk luft i kabinen.

Så kom ind til Kalstrup Auto  og  få udført et klimatjek, for at bibeholde dit klimaanlægs effekt og levetid og på den måde undgå dyre følgeskader.

Vi har altid et godt tilbud på service af dit klimaanlæg.

Kontakt os


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder